Aanmelden lesmateriaal: Online Masters

16-10-2017

Online Masters is een lesprogramma over de digitale wereld voor de bovenbouw in het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Bij Online Masters staan vier onderwerpen centraal: de digitale wereld, creatief en vaardig online, veilig online en bewust online. Het lesprogramma is het hele jaar in te zetten.

Leren van de masters uit het vak
In dit online lesprogramma nemen verschillende ‘Masters’ uit het vak de leerlingen mee in hun wereld. De leerlingen gaan met diverse skills (denk aan vloggen, robotica, VR, programmeren en ontwerpen) aan de slag om zo hun talent te ontdekken, ontwikkelen en te versterken. Ze leren meer over veilig en bewust omgaan met de digitale wereld. De leerlingen krijgen gedurende de lessen allerlei tips en trick van de ‘Masters’. Na het doorlopen van het programma krijgen de leerlingen een certificaat waarop staat met welke skills zij hebben kennisgemaakt.

Meld je aan en ontvang gratis toegang
Het programma Online Masters is volledig digitaal en wordt begeleid door een docentenhandleiding, werkbladen en diverse tools voor ouders. Het programma is gratis voor het onderwijs en beschikbaar vanaf 'De Week van de Mediawijsheid'*. Meld je hier alvast aan* dan word je per e-mail op de hoogte gebracht als het lesmateriaal beschikbaar is.

Online Masters is ontwikkeld door VodafoneZiggo in samenwerking met ECP/Veiliginternetten.nl en Mediawijzer.net.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.