SluitenZoeken sluiten

Alert online: aan de slag!

08-06-2021

Thema: Alert Online aan de slag

Dit jaar heeft Alert Online als thema: Aan de slag! In dit thema zit de ambitie om naast het vergroten van cyberbewustwording een stapje verder te gaan. We gaan daadwerkelijk aan de slag. Want om cybersecure te zijn en te worden is oefenen essentieel.

In onze huishoudens, organisaties en in de keten; iedereen moet actief met het onderwerp aan de slag. Uit eerder onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander zichzelf aardig alert online vindt. Maar gaat er nog veel mis: er wordt er nog veel op phisinglinks geklikt en cybercriminelen worden steeds slimmer. Tgelijkertijd zijn we meer dan ooit hybride aan het werk. Daarom is zelf ervaren hoe het mis kan gaan en vooral ook ook weten wat je daarna moet doen (of juist niet moet doen) van groot belang.

'Aan de slag' is de overkoepelende boodschap die aansluit op de onderwerpen die naar voren kwamen bij de eerste partnerbijeenkomst op 22 april.

Alert online, hybride aan de slag!

Alert online, samen aan de slag in de keten!

Alert Online, aan de slag tegen social engineering! 

Enthousiast geworden? Doe mee en ondersteun de  cyberweerbaarheid van je achterban. Meld je dan aan bij Alert Online en ervaar de meerwaarde van ons netwerk.

Meer over dit onderwerp