Gouden Apenstaart: beste online content voor en door kinderen

24-02-2015
Goede online content voor kinderen maken, dat is een vak! Of een website, game, online filmpje of app maken als je zelf eigenlijk nog een kind bent, dat is pas knap!
Om dit digitale vakmanschap te belonen wordt de Gouden @penstaart uitgereikt. Er is een Gouden @penstaart voor de beste online content door professionals en een Gouden @penstaart voor beste online content gemaakt door kinderen.
 
Meld voor 2 maart 2015 jouw video, website, app of noem het maar op aan via www.goudenapenstaart.nl*. Wie weet win jij een Gouden @penstaart!

Op 2 april 2015 worden de Gouden @penstaarten op feestelijke wijze uitgereikt als onderdeel van de Kinder Media Awards*.
 
Er zijn twee categorieën:
    1. Gouden @penstaart voor online content voor kinderen (leeftijd 6-12 jaar) die gemaakt is door professionals, ongeacht of dit commerciële organisaties zijn, niet-commerciële organisaties of particulieren.
    2. Gouden @penstaart voor online content door kinderen (leeftijd tot 16 jaar).

Over de Gouden @penstraat
De Gouden @penstaart wordt sinds 1999 uitgereikt. De winnaars van de Gouden @penstaart in de categorieën online content voor en door kinderen gaan in ieder geval door naar de European Best Children’s Online Content Award, uitgeschreven door de Europese Commissie in dertig deelnemende landen (het is nog niet duidelijk wanneer deze Europese competitie precies plaats gaat vinden). De Gouden @penstaart is een initiatief van ECP | platform voor de InformatieSamenleving* en MijnKindOnline*.
 
*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.