KPN lanceert gratis Mybee-app

30-05-2016

De kinderbrowser van KPN waarmee kinderen veilig het internet op kunnen, is vernieuwd. Met de lancering van de gratis Mybee-app kunnen 2 tot 6-jarigen hun eerste stappen online nu ook op de tablet zetten.

Gratis verkrijgbaar
De gratis Mybee-app is voor iedereen in Nederland gratis te downloaden, ongeacht provider, en geschikt voor tablets met zowel iOS als Android. Alle kinderen van 2 tot en met 6 jaar oud kunnen zo op een veilige manier toegang krijgen tot de leukste spelletjes, filmpjes, websites en apps. 

Kinderen helpen ontdekken in plaats van verbieden
Mybee helpt jonge kinderen hun eerste stappen te zetten op internet. Niet door te zeggen wat ze niét mogen, maar door te laten zien wat léuk is. Al spelend en lerend ontdekken ze de online wereld. Binnen veilige grenzen.

Mybee is samen met kinderen en ouders gemaakt, vernieuwd en getest. Een professionele redactie, met een achtergrond in het onderwijs, zorgt continu voor vernieuwingen.

Ouders aan de knoppen
Opvoeders houden met Mybee zelf de regie over wat kinderen te zien krijgen dankzij eenvoudige veiligheidsinstellingen. Voor iedere leeftijd is er een passend aanbod beschikbaar. En ouders of verzorgers kunnen dat aanbod makkelijk uitbreiden of beperken. Zo kan elk kind altijd en overal op een leuke en veilige manier online.

Recensie Consumentenbond
De Consumentenbond heeft een recensie geschreven over de Mybee-app. Zij schrijven het volgende: 'Met Mybee krijg je als ouder de controle terug over de tablet: je stelt eenvoudig schermtijd in, je weigert of accepteert het downloaden van apps en je maakt een profiel van je kind aan waarmee het alleen content te zien krijgt die geschikt is voor de leeftijd. Rare spelletjes en websites op de tablet zijn met Mybee verleden tijd, evenals de discussie wanneer de tablet uit moet.' De volledige recensie kun je lezen op de website van de Consumentenbond*.

Mybee-app downloaden
Je kunt de Mybee-app downladen in de app store van je besturingssyteem. iOS-gebruikers gaan hiervoor naar de app store van Apple* en Android-gebruikers naar Google Play*.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.