Microsoft lanceert Windows 10

28-07-2015

Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, is vanaf woensdag 29 juli beschikbaar. Gebruikers kunnen de upgrade gratis installeren.

Op de website van Microsoft wordt stap voor stap* uitgelegd hoe je de upgrade installeert. Voor wie nog vragen heeft over de upgrade, is er de pagina met veelgestelde vragen*. 

Het is niet verplicht de upgrade te installeren. Gebruikers die dus nog even willen wachten totdat alle mogelijke kinderziekten uit het systeem zijn, kunnen dat gewoon doen. Daarnaast worden Windows 7 en 8 de komende jaren nog ondersteund.

Zorg er wel altijd voor dat je de laatste versie van een besturingssysteem gebruikt. Of dit nu Windows 7, 8 of 10 is. Zo ben je optimaal beveiligd tegen de laatste risico's. Op de pagina 'Mijn programma's werken niet meer goed' wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je computer, tablet en smartphone update.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.