Nieuwe privacywet staat voor de deur: Maak je privacyverklaring!

14-05-2018

De nieuwe privacywet staat voor de deur. Tijd voor jou als ondernemer dus om je privacyverklaring AVG-proof te maken. De afgelopen weken gingen duizenden ondernemers je al voor door met de gratis privacyverklaring-generator een privacyverklaring op maat te maken.

Algemene verordening gegevensbescherming
De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels.

Privacyverklaring-generator
De privacyverklaring-generator van Veiliginternetten.nl helpt je om een privacyverklaring te maken die zo goed als mogelijk is toegespitst op jouw bedrijf. De tekst die je na het invullen van de tool op je website kunt plaatsen, biedt jouw websitebezoekers geen algemeen verhaal, maar geeft hen inzicht hoe jouw bedrijf met persoonsgegevens omgaat. Wil je dus zo transparant mogelijk zijn naar je klanten en voldoen aan de wetgeving, genereer dan je privacyverklaring met behulp van deze tool.