SluitenZoeken sluiten

Review pubquiz Alert Online

15-09-2022

Review Pubquiz Alert Online

Op 3 oktober lanceren we de pubquiz Alert Online die alle partners kunnen gebruiken om op ludieke manier de kennis over cybersecurity binnen het bedrijf te testen.

Zo test je je kennis over cybersecurity

Waarom moet je eigenlijk een VPN gebruiken, hoe sla je wachtwoorden veilig op en wat kan je het beste doen als je toch een keer op zo’n irritante phishinglink geklikt hebt? Al deze vragen komen aan bod in de pubquiz Alert Online die je zelf kan organiseren tijdens bijvoorbeeld de VrijMiBo. Iedereen speelt de pubquiz in de eigen organisatie tussen 1 en 31 oktober. De pubquiz-host plant een datum in en trommelt alle collega’s op. Zorg voor wat te drinken en een lekkere versnapering.

Huldig het winnende team met de enige échte Alert Online medaille én vergeet niet een foto te maken van de behaalde score. Stuur deze foto van het behaald aantal punten naar info@alertonline.nl. Op het einde van de cybersecurity maand maken wij middels LinkedIn bekend welk bedrijf het meest Alert Online van Nederland is !

Pubquiz testen met het netwerk

Vandaag hebben we de pubquiz getest met medewerkers van Politie, Digital Trust Center en Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming. Mooi om te zien dat de quiz precies zo werkt als deze bedoeld is. Verbazing, gelach, gezonde competitie en iets nieuws geleerd.

Ook hebben we goede input gehad om de pubquiz Alert Online nog een laatste keer aan te scherpen. Op 3 oktober is deze klaar om tijdens de kick-off van cybersecuritymaand met alle aanwezigen te spelen. Hierna is deze beschikbaar om zelf te gaan organiseren en te gaan spelen met je team, afdeling of het hele bedrijf.

Meld je aan voor de kick-off van de cybersecuritymaand* en vraag de pubquiz aan.

Meer over dit onderwerp