Sociale media vragenuur over privacy op Facebook

11-05-2015

Veilig internetten organiseert op maandag 18 mei van 19.00 tot 20.00 uur voor het eerst een vragenuur via sociale media. Tijdens het vragenuur staan de privacyvoorwaarden van Facebook centraal. ICT-jurist Nathalie Falot van juridisch adviesbureau Considerati* zal de binnengekomen vragen in samenwerking met de redactie van Veilig internetten beantwoorden.

Privacy en Facebook
Enkele maanden geleden zijn de nieuwe privacyvoorwaarden van Facebook in werking getreden. Hier was veel over te doen. Mensen vroegen zich onder andere af of hun vakantiefoto's misschien op een billboard langs de A2 zouden komen te staan. Vragen over wat de nieuwe voorwaarden nu écht inhouden en hoe je je privacy kunt beschermen op Facebook, kun je tijdens het sociale media vragenuur stellen.

Stel je vragen
Je kunt je vragen op maandag 18 mei vanaf 19.00 uur stellen stellen door op onze Facebook-pagina* te reageren op het bericht dat bij de start van het vragenuur gepubliceerd wordt én via Twitter (door @Vinternetten aan je vraag toe te voegen). Na afloop van het vragenuur worden nog tot 20.30 uur zoveel mogelijk vragen beantwoord die zijn blijven liggen.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.