Thema Alert Online 2015: digitaal verantwoord ondernemen

08-10-2015

Op 26 oktober aanstaande vindt de officiële aftrap plaats van Alert Online 2015, de jaarlijkse campagne in Nederland over digitaal veilig gedrag. Twee weken lang geeft Nederland aandacht aan tips over hoe we online veilig kunnen zijn. Speciale focus dit jaar ligt bij ondernemers uit het MKB, want het thema dit jaar is Digitaal verantwoord ondernemen.

In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Gelukkig zijn we ons steeds meer bewust van de risico’s die daar bij komen kijken. Maar weten we ook wat we kunnen doen om deze risico’s te voorkomen? Alert Online biedt informatie en handige tips waarmee we onze online veiligheid steeds verder kunnen vergroten. Deze tips zijn opgesteld in nauwe samenwerking met Veilig internetten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de campagnewebsite www.alertonline.nl*.

Over Alert Online
De campagne Alert Online een gezamenlijk initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap – helpt om de kennis over online veiligheid te vergroten en daar naar handelen te stimuleren. Bij jong en oud en van werkvloer tot boardroom. Alert Online loopt van 26 oktober tot en met 6 november 2015.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.