Tweede editie van het Generation Discover Festival

02-10-2017

Dit jaar wordt voor de tweede keer het Generation Discover Festival gehouden, een vijfdaags festival waarin je alles wat wetenschap en technologie biedt, zelf kunt beleven. Een evenement dat de volgende generatie ontdekkers uit heel Nederland in beweging brengt. Het festival is van 4 tot en met 8 oktober 2017 op het Malieveld in Den Haag. 

Generation Discover Festival
Het Generation Discover Festival is een gratis te bezoeken evenement waar ruim 30.000 bezoekers op een interactieve manier ervaren welke rol wetenschap en technologie spelen in onze toekomst. Het festival bestaat uit verschillende Domes waarin jongeren op ontdekkingsreis gaan en spelenderwijs in aanraking komen met de vele mogelijkheden die wetenschap en technologie bieden. Het festival, dat wordt georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie 8 tot 14 jaar, vindt plaats van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober 2017 op het Malieveld in Den Haag. Het festival is dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur geopend en gratis toegankelijk voor bezoekers. 

Website Generation Discover Festival
Meer informatie is te vinden op www.generationdiscover.nl*.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.