Veiligheidscentrum Facebook vernieuwd

25-10-2016

Het Veiligheidscentrum van Facebook is vernieuwd. Je kunt hier onder andere een beveiligings- en privacycontrole uitvoeren. Maar je vindt er ook het Centrum ter preventie van pesten met informatie voor tieners, ouders en onderwijzers.

Miljoenen mensen bezoeken maandelijks het veiligheids- en informatiecentrum van Facebook. Het nieuwe Veiligheidscentrum is beschikbaar in 50 talen en toegankelijk voor mobiel, desktop en tablets. Je vindt er onder andere video’s met uitleg over de tools die Facebook heeft ontwikkeld om de controle te krijgen over jouw ervaring op Facebook. Ook vind je hier veel tips en suggesties voor veilig en verantwoord delen.

Het Centrum ter preventie van pesten is een plek voor tieners, ouders en onderwijzers die informatie zoeken om pesten te voorkomen en/of bespreekbaar te maken. Facebook heeft dit ontwikkeld in samenwerking met het Yale Center for Emotional Intelligence in 2013 en heeft dit nu met bijna 60 partners wereldwijd toegankelijk gemaakt.

Bezoek het Veiligheidscentrum van Facebook* en kijk hoe je online delen, sociaal, leuk én veilig houdt.

*Door op de links met een sterretje te klikken, word je naar een externe website gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.

Meer over dit onderwerp