Ik wil het delen van gegevens over diagnose en gebruik uitzetten

De functie diagnose en gebruik houdt bij welke acties je allemaal uitvoert op je mobiele apparaat. Deze gegevens worden anoniem naar de softwareontwikkelaar van je tablet of smartphone gestuurd. Als je dit niet wilt, kun je het verzenden van deze informatie uitzetten.

Wat voor besturingssysteem gebruik je?

Direct doen (of laten):

  • Delen gegevens diagnose en gebruik aan- of uitzetten

    • Tik op 'Instellingen'.

    • Tik op 'Privacy'.

    • Tik op 'Diagnose en gebruik'.

    • Kies of je gegevens automatisch of niet wilt versturen.

    Heb je het delen van gegevens aan- of uitgezet?

    Ja, dat heb ik gedaan
    Ja, dat heb ik gedaan print
    Open Sluit