Hoe werk ik hulpprogramma's op mijn bedrijfscomputer bij?

Op je bedrijfscomputer draait niet alleen je besturingssysteem. Ook heb je waarschijnlijk enkele hulpprogramma's draaien. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Silverlight, Apple Quicktime en Adobe Reader. Ook deze programma's moet je regelmatig updaten om de nieuwste funtionaliteiten te kunnen gebruiken en zo goed mogelijk beveiligd te zijn. 

Antwoord:

print
  • Hulpprogramma bedrijfscomputer updaten

    Net als voor het besturingssysteem van je bedrijfscomputer, tablet en smartphone zijn er ook updates voor de hulpprogramma's die je gebruikt. Updates die niet alleen nieuwe functionaliteiten bieden, maar ook de beveiliging verbeteren. Klik in onderstaand overzicht op de naam van het hulpprogramma dat je gebruikt om de laatste versie te installeren. Door op de link te klikken word je naar de website van het hulpprogramma geleid.

    TIP: vind je het lastig om zelf uit te zoeken welke hulpprogramma's je allemaal hebt? Via de website van onder andere Mozilla kun je een aantal plug-ins in één keer checken op updates. Dit heet een 'plug-in controle'. Ga naar de website van Mozilla voor een plug-in controle*.

    *Door op de links te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad