illustratie met logo van alert online

Downloads voor Alert Online

Onderzoeken en communicatiemiddelen

Op deze pagina vind je alle alle materialen van Alert Online die je kan gebruiken in de cybersecuritymaand.

Over deze toolkit

Deze toolkit helpt alle partners van de campagne om klanten, gebruikers en andere stakeholders via de eigen kanalen te informeren tijdens de cybersecurity maand (oktober).

De toolkit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • posters
  • logo Alert Online
  • persberichten

Over de campagne

Alert Online is een jaarlijkse campagne van overheid, bedrijfsleven en wetenschap met als doel Nederland bewuster en veiliger online te laten zijn. 

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving faciliteert en organiseert Alert Online 2021 in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in nauwe samenspraak met Veiliginternetten.nl en het Digital Trust Center.

Logo Alert Online

We moedigen partners van Alert Online van harte aan om het logo van Alert Online te gebruiken. Dit mag onder onderstaande voorwaarden. Een organisatie die het logo gebruikt:

  • Onderneemt in het kader van Alert Online een activiteit om bewust online veilig gedrag te stimuleren. Dat kan zijn een (online) bijeenkomst of bijvoorbeeld een communicatie-activiteit richting werknemers, partners, klanten en/of andere stakeholders.
  • Zorgt dat deze activiteit bekend is bij het team Alert Online, te bereiken via info@alertonline.nl.
  • Gebruikt het logo niet om diensten en/of producten te verkopen. Het logo is geen keurmerk en niet bedoeld voor commerciële doeleinden (als onderdeel van een marketingstrategie).

Partners mogen naast het logo van Alert Online hun eigen organisatielogo gebruiken.

Video's Alert Online

Wil je je relaties aanmoedigen om ook partner van Alert Online te worden? Of wil je gebruik maken van de tips over veilige wifi, phishing en gebruik van een virusscanner? Onderstaande video's kan je via de downloadbutton downloaden en gebruiken op je website, social media kanalen of in je nieuwsbrief.

Word partner van Alert Online Alert Online video Veilige wifi Alert Online video virusscanner Alert Online video phishing

Meld je aan als partner voor Alert Online

Lees meer

Wees Alert online - update je virusscanner

Lees meer

Hoe alert ben jij op phishing?

Lees meer

Veilige Wifi

Lees meer

Meld je aan als partner voor Alert Online

Lees meer

Wees Alert online - update je virusscanner

Lees meer

Hoe alert ben jij op phishing?

Lees meer

Veilige Wifi

Lees meer