Veilig Online Ondernemen Academy

Door deel te nemen aan de Veilig Online Ondernemen Academy leer jij hoe je cybercriminaliteit de baas kunt worden.

De Veilig Online Ondernemen Academy biedt jou als ondernemer het volgende:
 
  • De Veilig Online Ondernemen Check
    Jouw persoonlijke resultaat helpt je bij het bepalen waar jij aandacht aan moet besteden om veilig online zaken te kunnen doen

  • De Academy
    Daar vind je de nodige stappenplannen en tips om jezelf te wapenen tegen cybercrime

  • Cyber Risico Scan
    Geeft je direct inzicht in het beveiligingsniveau van je website en je bedrijfsnetwerk

Initiatiefnemers
Deze Academy wordt aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Veilig Online Ondernemen Academy en Veilig internetten
De persoonsgegevens van deelnemers aan de Veilig Online Ondernemen Academy van de campagne Veilig Zakelijk Internetten, worden niet door Veiliginternetten.nl opgeslagen. Wij kunnen deze gegevens ook niet inzien. De verantwoordelijkheid voor de verwerking van de persoonsgegevens ligt bij MKB Servicedesk*, het ondernemersplatform van MKB-Nederland dat de Academy uitvoert.

Deze Academy wordt aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie. De Veilig Online Ondernemen Academy maakt gebruik van de content en de huisstijl van Veiliginternetten.nl. Ook is de Academy via Veiliginternetten.nl toegankelijk.

*Door op de links te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad