Mijn cloudprovider heeft een datalek. Wat betekent dit voor mijn bedrijf?

Een bewerkersovereenkomst geeft duidelijkheid wie wanneer moet handelen. Maar heeft jouw cloudprovider een lek dan moet hij jou daarover informeren en maatregelen nemen.

Direct doen (of laten):

 • Keurmerk Zeker-OnLine

  Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online administratieve diensten. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Dat geldt niet alleen voor de applicatie die de administratieve gegevens verwerkt en waaruit financiële informatie voortkomt, maar ook voor het totaalpakket van de dienstverlening door de aanbieder die het keurmerk voor zijn oplossing heeft verworven. Als klant van een van de bij het keurmerk aangesloten diensten, mag je er op vertrouwen dat je eigenaar bent van jouw gegevens, dat je voortdurend zelfstandig hierover kan beschikken en dat de online administratieve dienst compliant is met de relevante wet- en regelgeving.

  Ga naar de website van Zeker-Online* voor meer informatie over het keurmerk voor online administratieve diensten en kijk welke aanbieders bij het keurmerk zijn aangesloten.

  *Door op de link te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad

  Weet je of de cloudprovider is aangesloten bij Zeker-Online?

  Ja, dat weet ik
  Ja, dat heb ik gedaan print
  Open Sluit