SluitenZoeken sluiten

Kan ik veilig beleggen via een app?

Veel banken bieden een app aan waarmee je kunt beleggen. Heel handig, want als je belegt met een op je of , dan handel je mobiel. Waar en wanneer je maar wilt. Je kunt bijvoorbeeld in de trein het rendement van je aandelenportefeuille bekijken of na een beleggingstip tijdens een lunch meteen een paar aandelen kopen.

Oplossing:

 • print

  Gebruik de app om te beleggen

  Beleggen is net als internetbankieren veilig via een app op je smartphone of tablet, zeker ten opzichte van beleggen en internetbankieren via een browser op een openbaar wifi-netwerk.

  Beveilig je smartphone of tablet
  Uiteraard kun je dingen doen en laten om veiliger te beleggen met een app. Beveilig bijvoorbeeld je smartphone en tablet. Banken nemen zelf ook de nodige maatregelen zodat je hun app veilig kunt gebruiken. Op de website van je bank vind je meer informatie over de app en de veiligheid ervan. 

  Kijk op de website van je bank om te zien of deze beleggen met een app of mobiel bankieren aanbiedt. Op de website van je bank kun je ook terecht voor vragen over veilig beleggen en internetbankieren:


  Staat je bank er niet bij? Kijk dan op de website van de Betaalvereniging Nederland voor een uitgebreid overzicht van banken* die betaaldiensten verlenen en zelfstandig betaalproducten op de Nederlandse markt brengen.

  *Door op de links te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad