SluitenZoeken sluiten

Alert Online 2022 is van start!

21-04-2022

Partnerbijeenkomst Alert Online 2022

Afgelopen dinsdag 19 april, organiseerde Alert Online een inspirerende middag voor alle partners. In Den Haag kwamen we fysiek bij elkaar om het samen te hebben over de cybersecuritymaand 2022. Ook was er ruimte om terug te blikken op de 10e editie van Alert Online in 2021.

Thema's

Net als vorige jaar, zal het overkoepelende thema van dit jaar Aan de slag zijn. Het is namelijk nog steeds van groot belang dat we met elkaar aan de slag gaan en cybersecurity onder de aandacht brengen. Dat bleek ook uit de toelichting die de politie gaf over het onderzoek naar fraude*.

Tijdens de bijeenkomst kregen de partners de gelegenheid om aan te geven welke thema’s zij in gedachte hebben. Urgentie op de thema’s als schaamte, ransomware, phishing en gedragsverandering werden onderstreept. Al met al interessante thema’s waarmee we aan de slag kunnen!

Wordcloud thema&x27;s

Faciliterende rol Alert Online

Naast het stimuleren en verbinden van het partnernetwerk en haar achterban, heeft Alert Online de wens voor 2022 om zelf ook iets te faciliteren. Er werden drie korte pitches gehouden over de cyber BHV’er, een cybersirene en een cyberspiekbriefje. Waarna we in kleine groepen uiteengingen om hier verder over door te praten.

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel waarbij de partners de kans kregen om met elkaar verbinding te zoeken en na te praten.

Save the date!

Mocht je de bijeenkomst gemist hebben en er in het vervolg wel bij willen zijn, noteer dan vast de volgende data:

  • Donderdag 23 juni: partnerbijeenkomst online
  • Dinsdag 6 september: partnerbijeenkomst in Utrecht
  • Maandag 3 oktober: Kick-Off Cybersecuritymaand in Den Haag

En vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief*.

*Door op de link te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.

Meer over dit onderwerp