SluitenZoeken sluiten

Alert Online partnerbijeenkomst 9 september

20-07-2021

Op donderdag 9 september van 14.00-15.30 uur, een kleine maand voor de aftrap van Alert Online, wordt de tweede partnerbijeenkomst georganiseerd. Na de enthousiaste reacties en ideeën op de partnerbijeenkomst van 22 april jl. zijn wij erg benieuwd naar de vorderingen van verschillende initiatieven en activiteiten. Ben je nog op zoek naar een samenwerking, wil je graag je idee delen met de groep, of wil je wel meedoen met Alert Online, maar heb je nog geen inspiratie voor een activiteit? Je bent van harte welkom op 9 september!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het online inschrijfformulier*. Twee dagen van tevoren ontvang je van ons een bevestiging met directe link naar de online bijeenkomst. Heb je na aanmelding geen link ontvangen? Mail dan naar info(@)alertonline.nl, dan sturen we deze via de mail.

Doe mee en word partner van Alert Online 2021

Doe ook mee aan Alert Online. Samen  brengen we het cyberbewustzijn binnen je organisatie of bij je achterban naar een hoger niveau. Je kunt daarbij gebruikmaken van de campagnematerialen die dankzij de input van alle partners  voor Alert Online ontwikkeld worden. Ook vermelden wij alle partners en hun activiteiten op de campagnewebsite van Alert Online, communiceren wij via socialmediakanalen en vragen we je om met het logo van Alert Online op je website kenbaar te maken dat je partner bent.

Meer weten of wil je je aanmelden als partner van Alert Online? Neem gerust contact met ons op via info@alertonline.nl.