SluitenZoeken sluiten

Kick-off cybersecuritymaand - Alert Online

01-08-2024

Voor de 13e keer zet Alert Online de cybersecuritymaand op de kaart!

Een ongeluk zit in een klein hoekje: dat liet het incident met Crowdstrike afgelopen maand zien. Het was geen cyberaanval die de wereld opschrikte, maar een automatische update die leidde tot een storing. Dit zette allerlei sectoren in de hele wereld op hun kop en onderstreepte daarmee ook het belang van een goede crisisvoorbereiding.
Daarom slaat Alert Online tijdens de cybersecuritymaand de handen ineen om zoveel mogelijk medewerkers, klanten, bedrijven in de keten én algemeen publiek bewust te maken van het belang van cybersecurity. Door o.a. het geven van workshops, masterclasses en lezingen, of de organisatie van quizzen en oefeningen voor de eigen medewerkers, dan wel in de keten.

Het netwerk van Alert Online gaat samenaandeslag!

Op maandagochtend 30 september trapt Alert Online in samenwerking met Cyber Synergie Schiphol Ecosysteem (CYSSEC) de cybersecuritymaand af op Schiphol, één van de belangrijkste toegangspoorten van Europa. Schiphol bestaat niet uit één onderneming, maar uit honderden en vormt daardoor een eigen ecosysteem, de Schiphol community. Door de sterke onderlinge afhankelijkheid kan één cybersecurity incident impact hebben op het gehele ecosysteem. CYSSEC vertelt hoe samenwerken binnen een ecosysteem er in de praktijk uitziet.
Daarnaast delen we de resultaten van het jaarlijkse onderzoek van het ministerie van Economische Zaken, werken alle inspanningen van Alert Online en is het beter gesteld met ons algehele cyberbewustzijn, kennis, houding en gedrag?
Wil je tijdens de Kick-off zelf aandeslag? Voor de spelliefhebbers onder ons is het mogelijk om direct te oefenen en cybersecuritykennis te testen in een Cybersecurity Escaperoom! Blok de datum in je agenda en meld je nu alvast aan!

Datum: Maandag 30 september

Locatie: Schiphol

Tijdstip: 9.00 inloop, 9.30-12.00 uur inhoudelijk programma, 12.00-13.00 uur netwerklunch

Netwerken: Na een inhoudelijk programma is er tijdens de lunch volop de mogelijkheid om te netwerken

Aanmelden*