SluitenZoeken sluiten

Partner aan het woord: Vrouwen in Cybersecurity

31-08-2023

Op de ONE Conference vinden we diversiteit belangrijk. In de cybersecurity-sector zijn vrouwen ondervertegenwoordigd. En zeker met het tekort aan arbeidskrachten in ons vakgebied kunnen we meer vrouwen in cybersecurity gebruiken. Dit jaar zetten we op ONE Conference vrouwen in de schijnwerpers. Onze host en al onze hoofdsprekers zijn vrouwen.

We stellen ze graag aan je voor:

- Annemarie van Campen is onze energieke en deskundige nieuwe host van de ONE Conference. Ze heeft al vele evenementen gehost met een duidelijke voorkeur voor communicatie, technologie en digitalisering. Naast haar rol op het podium is ze projectmanager voor digitale transformatie, wat haar up-to-date kennis verzekert.

- Lorena Boix-Alonso is directeur Digitale Samenleving, Vertrouwen & Cyberbeveiliging bij DG CONNECT van de Europese Commissie.

- Jaya Baloo is Chief Information Security Officer bij Rapid7. Haar specialiteiten zijn netwerkbeveiligingsarchitectuur-ontwerp & -review, VOIP-beveiliging en ze heeft uitgebreide internationale ervaring.

- Esther Schagen-van Luit is de Chief Information Security Officer (CISO) van Deloitte Nederland en Deloitte België. Ze legt de lat voor Deloitte's informatiebeveiliging en het beschermen van klantgegevens voortdurend hoger. Daarnaast is ze een rolmodel die zich inzet om meer meisjes en vrouwen te motiveren voor een carrière in de beveiligingssector.

- Katelyn Bailey is senior manager voor het Intelligence Services-programma van Mandiant. Momenteel richt ze zich op het versterken van cross-functionele levering van services tijdens grote evenementen, waarbij ze gebruikmaakt van de kracht van samenwerking met nieuwe Google Cloud-collega's.

- Karen Gaines is Global Head of Cybersecurity Defense & Business Enablement bij Siemens AG. Ze houdt zich bezig met digitalisering, diversiteit & inclusie en talentontwikkeling. Dit maakt haar een voorbeeld in het vakgebied en een van de technologische directeuren met de grootste toekomstperspectieven.

Natuurlijk zijn er meer (vrouwelijke) sprekers op de ONE Conference. Benieuwd naar alle sprekers? Kijk op de website: one-conference.nl*

Wist je dat er de dag na de ONE Conference ook een evenement specifiek voor vrouwen in cyber is? Dit evenement, Women in Cyber, is net als de ONE Conference onderdeel van de Cyber Security Week in Den Haag. Vrouwen met verschillende achtergronden in cybersecurity kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Inschrijven kan vanaf 1 september via www.cybersecurityweek.nl*

*Door op de link te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad