SluitenZoeken sluiten

Pubquiz Alert Online

06-09-2022

Speel mee tussen 1 en 31 oktober 2022 en ontdek samen met ons welk bedrijf het meest Alert Online is van Nederland!

-

"Hoe bewaar je je wachtwoorden veilig? Wat weet jij van malware? Hoe veilig is een openbaar netwerk?"

Hoe denk jij dat jouw organisatie scoort op deze en andere vragen? En welke collega weet het meest van online veiligheid? Test het uit door middel van de Alert Online Pubquiz bedrijvencompetitie ! Het is casual, fun, hartstikke nuttig én een leuke invulling voor de vrijdagmiddagborrel! De Alert Online pubquiz maakt op een ontspannen, leuke en interactieve manier veiligheidstopics bespreekbaar, waarin een “serieus” onderwerp op een speelse manier wordt gebracht .

Is het moeilijk te organiseren?

Nee hoor! Je krijgt van ons (gratis) toegang tot de quiz, een beschrijving hoe je het lekker simpel kan voorbereiden en zelfs een document met heel veel achtergrondinformatie én extra vragen die je kan stellen! Zo kan écht iedereen -van junior beleidsmaker tot ICT expert, van communicado tot secretaris - deze pubquiz hosten!

Hoe werkt het?

Jullie spelen de pubquiz in de eigen organisatie tussen 1 en 31 oktober. De pubquiz-host plant een datum in en trommelt alle collega’s op. Zorg voor wat te drinken en een lekkere versnapering.

De collega’s worden verdeeld in teams (ongeveer 3 tot 4 collega’s per team). Per team is één telefoon nodig om mee te kunnen spelen. Via een groot scherm spelen jullie de pubquiz. De pubquiz-host stelt de vragen en de teams moeten het juiste antwoord zo snel mogelijk geven. Hoe sneller je het juiste antwoord geeft, hoe meer punten je verdient! Het team dat eindigt met het hoogste puntenaantal is de winnaar van jullie bedrijf.

Huldig het winnende team met de enige échte Alert Online medaille én vergeet niet een foto te maken van de behaalde score. Stuur deze foto van het behaald aantal punten naar info@alertonline.nl. Op het einde van de cybersecurity maand maken wij middels LinkedIn bekend welk bedrijf het meest Alert Online van Nederland is !

Wat heb ik nodig?

  • Een enthousiaste pubquiz-host
  • Fanatieke collega’s
  • Internetverbinding
  • Een scherm
  • Een (gratis) account bij Kahoot

Aanmelden

Dat kan via onderstaande link. Daarbij kan je ook aangeven of je per post een prijzensetje voor het winnende team wilt ontvangen. Reageer snel, want op=op.

Aanmeldformulier pubquiz*

Social media

We vinden het leuk om op social media zoveel mogelijk aandacht te generen voor online veiligheid. Heb je een foto gemaakt tijdens het spelen van de pubquiz? Dan zien we deze graag terug te zien op social media! Dit kan met behulp van de hashtag: cybersecuritymaand . En wil je andere organisaties, of klanten, uitdagen om te testen hoe Alert Online zij zijn? En of ze beter of slechter scoren dan jullie? Uiteraard mag je jullie deelname aan de bedrijvencompetitie ook delen op social media, graag zelfs! 😊

Vragen of meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met info[@]alertonline.nl.

Deze Pubquiz wordt door Alert Online aangeboden in het kader van de cybersecuritymaand.

Meer over dit onderwerp