SluitenZoeken sluiten

Kick-off cybersecuritymaand

14-09-2022

De impact van ransomware incidenten: na de crisis komt de klap

Op maandag 3 oktober is het zover, de start van de cybersecuritymaand. De hele maand oktober staat in het teken van Alert Online: online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. Samen met onze partners gaan we aan de slag met activiteiten die bijdragen aan een cyberveiliger en -weerbaarder Nederland. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij deze kick-off!

De locatie is niet voor niets Artis. Zij hebben dit jaar uit eerste hand ervaren wat de impact is van een ransomware aanval. Inge van der Beijl van Northwave. Intelligent Security Operations licht een tipje van de sluier op van grootschalig onderzoek naar de ervaringen van slachtoffers van ransomware-incidenten, en zal enkele tips geven om op een zo gezond mogelijke wijze om te gaan met dergelijke stressvolle situaties. Daarnaast openen we natuurlijk de cybersecuritymaand met de laatste inzichten over het Cybersecurity onderzoek Alert Online 2022 én lanceren we de Pubquiz Alert Online bedrijvencompetitie.

Programma

09.00 uur - (gratis) toegang tot Artis

14.30 uur – inloop

15.00 uur - programma, met o.a. Inge van der Beijl (Northwave)

17.00 uur - borrel

Aanmelden en locatie

De kick-off vindt plaats bij Artis (Plantage Kerklaan 38 in Amsterdam). Omdat we het maximum aantal deelnemers hebben bereikt, is de aanmelding voor de kick-off gesloten.

Ga jij al aan de slag?

Organiseer jij (of jouw organisatie) een activiteit in het teken van Alert Online en de cybersecuritymaand? Meld het ons via dit formulier. Wij zorgen dat dit op de Alert Online activiteitenagenda komt en delen dit binnen het netwerk. Organiseer je zelf geen activiteit, maar wil je wel graag iets doen in het kader van de cybersecuritymaand? Meld jouw organisatie aan voor de Alert Online Pubquiz bedrijvencompetitie. Aanmelden bedrijvencompetitie

Meer over dit onderwerp