Alert Online

Aan de slag!

Op dinsdag 6 september vindt van 15:00 uur tot 17:00 uur de derde partnerbijeenkomst van Alert Online plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ben je benieuwd waar we vanuit Alert Online mee bezig zijn ter voorbereiding op de cybersecuritymaand oktober, heeft jouw organisatie een fantastisch Alert Online-plan dat gedeeld kan worden, of heb je gewoonweg inspiratie nodig om activiteiten te organiseren voor jouw eigen achterban? Tijdens de partnerbijeenkomst gaan we in gesprek om inspiratie op te doen en samen te werken aan de bewustwording van online veiligheid, het vergroten van kennis over online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag.
Aanmelden voor de partnerbijeenkomst*
SluitenZoeken sluiten

Oktober is cybersecuritymaand

In de maand oktober vraagt Alert Online aandacht voor het creeren van bewustwording rondom online veiligheid en voor het stimuleren van cybersecure gedrag. De kracht van Alert Online is om dit samen te doen met partners. Ook dit jaar gaan de partners van Alert Online in de cybersecuritymaand aan de slag met het organiseren van evenementen, trainingen of oefeningen om cybersecure gedrag te stimuleren en onder de aandacht te brengen van hun medewerkers, klanten en hun directe omgeving.

Save the date: de Kick-Off is op 3 oktober! Aanmelden Kick-Off*

Cybersecuritymaand 2022

Iconen - _Alert Online - Resultaat.png

Activiteiten Cybersecuritymaand

Ieder jaar is oktober de Europese cybersecuritymaand. In deze periode organiseren partners activiteiten onder de vlag van Alert Online. Alert Online richt zich via het partnernetwerk op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid, op het vergroten van kennis over online veiligheid en op het stimuleren van cybersecure gedrag. Zo brengen we cybersecurity onder de aandacht van medewerkers, klanten en hun directe omgeving.

Iconen - _Alert Online - Apps.png

Activiteit aanmelden

Weet je al wat je tijdens de cybersecuritymaand gaat organiseren? Meld je activiteit aan.

Iconen - _Alert Online - Laptop.png

Activiteitenkalender

Wat gaan onze partners organiseren in de cybersecuritymaand 2022?

Zo ben je alert online

Logo alert online transparant[3].png

Alert online aan de slag

Alert Online richt zich op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid en op het stimuleren van cybersecure gedrag. Op deze pagina zijn handige tips te vinden om daadwerkelijk online veilig aan de slag te gaan!

Logo alert online transparant[3].png

Word partner van Alert Online

Partners van Alert Online dragen bij aan de bewustwording van cybersecure gedrag en dragen het belang hiervan uit. Met alle partners van Alert Online samen maken we Nederland online veiliger.

Logo alert online transparant[3].png

Toolkit

Deze toolkit is voor alle partners van Alert Online en biedt een aantal communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden om via de eigen kanalen te informeren over de Cybersecuritymaand.

Als partner van Alert Online:

  • krijg je een vermelding op onze website;
  • krijg je toegang tot onze toolkit met onder andere banners, posters en video’s;
  • word je uitgenodigd voor diverse netwerkbijeenkomsten gedurende het jaar;
  • leer je hoe andere organisaties met het onderwerp aan de slag gaan;
  • ben je van harte welkom tijdens de kick-off van de campagneweken in oktober;
  • draag je bij aan de bewustwording van cybersecure gedrag en draag je het belang hiervan uit;
  • en maak je Nederland online veiliger!

Word partner van Alert Online!*

*Door op de link te klikken, word je naar de website in de link gestuurd. De link opent automatisch in een nieuw tabblad.

Alert Online is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Alert Online is een partnernetwerk dat zich vooral tijdens de European Cyber Security Month (oktober) richt op de cybersecurity van bedrijven, overheden en burgers in Nederland.


Alert Online is een initiatief van:

Kennispartners: