Alert Online

Aan de slag!

Oktober is cybersecuritymaand. In die maand vraagt Alert Online aandacht voor bewustwording rondom online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. Dit doen wij samen met partners. Gezamenlijk gaan wij aan de slag met het organiseren van evenementen, trainingen of oefeningen om cybersecure gedrag te stimuleren en onder de aandacht te brengen van medewerkers, klanten en directe omgeving. Benieuwd wat de partners van Alert Online organiseren deze maand?
Naar het activiteitenoverzicht
SluitenZoeken sluiten

Cybersecuritymaand 2023

Logo alert online transparant[3].png

Cybersecuritymaand 2023

De cybersecuritymaand 2023 is voorbij! We hebben de maand afgetrapt met op maandag 2 oktober 2023 een succesvolle Alert Online kick-off in het stadhuis van de Gemeente Den Haag, waar tegelijkertijd Hâck The Hague plaatsvond.

Logo alert online transparant[3].png

Als partner van Alert Online

  • krijg je een vermelding op onze website;
  • krijg je toegang tot onze toolkit met onder andere banners, posters en video’s;
  • word je uitgenodigd voor diverse netwerkbijeenkomsten gedurende het jaar;
  • leer je hoe andere organisaties met het onderwerp aan de slag gaan;
  • ben je van harte welkom tijdens de kick-off van de campagneweken in oktober;
  • draag je bij aan de bewustwording van cybersecure gedrag en draag je het belang hiervan uit;
  • en maak je Nederland online veiliger!
Iconen - _Alert Online - Socials.png

Word partner van Alert Online

Vindt jouw organisatie cyberbewustzijn en cyberweerbaarheid belangrijk genoeg om activiteiten voor eigen medewerkers of netwerk te organiseren? Word dan partner van Alert Online. Partners van Alert Online dragen bij aan de bewustwording van cybersecure gedrag en dragen het belang hiervan uit. Door samen op te trekken, bereiken we meer om Nederland online veiliger te maken.

Iconen - _Alert Online - Resultaat.png

Activiteiten cybersecuritymaand

Alert Online stimuleert, activeert en faciliteert haar partners om richting hun eigen achterban activiteiten te organiseren in de cybersecuritymaand. Door zichtbaarheid te geven aan deze activiteiten via Alert Online versterken we de aandacht voor online bewustwording en cyberveilig gedrag. Zo brengen we met gezamenlijke krachten cyberweerbaarheid onder de aandacht van medewerkers, klanten en hun directe omgeving. Bekijk hieronder de activiteiten die worden georganiseerd tijdens de cybersecuritymaand 2023.

Iconen - _Alert Online - Feedback.png

Doe de pubquiz Alert Online

Ben je op zoek naar een manier om op een ontspannen, leuke en interactieve manier veiligheidstopics bespreekbaar te maken in jouw organisatie of team? Alert Online biedt een kant-en-klare pubquiz aan. Zo geven wij jullie de mogelijkheid om een “serieus” onderwerp op een speelse manier te brengen. Al meer dan 100 organisaties gingen je voor! Klik op de button voor meer informatie, meld je aan en ontvang materiaal om de pubquiz zelf te kunnen spelen.

alert online-dhv-schets- niet-gebruiken

De Digitale Hulpverlener

Online criminelen worden steeds slimmer. Een digitaal ongeluk zit in een klein hoekje. Wie is dan de aangewezen persoon in jouw organisatie bij wie je altijd terecht kunt, die je geruststelt en die meteen de juiste actie onderneemt?

Inderdaad, de DHV-er!
In deze toolkit vindt een DHV-er alle tools om collega's te helpen: een heuse Eerste Hulp Bij Digitale Ongelukken Kit.

Alert Online_Iconen_Voorkomen

Toolkit

Deze toolkit is voor alle partners van Alert Online en biedt communicatiemiddelen, quizzen en video's die gebruikt kunnen worden om via de eigen kanalen medewerkers en de achterban te informeren over de cybersecuritymaand. Wil je iets aanmelden voor de toolkit? Mail dan naar info@alertonline.nl.

Iconen - _Alert Online - Laptop.png

Woensdag Ongehacktdag

Jouw wekelijkse checks tegen hacks! Elke woensdag is het Woensdag Ongehacktdag. Het idee van deze dag is om een terugkerend moment te hebben om zelf in actie te komen. Partners van Alert Online kunnen gebruik maken van de gemaakte content en deze inzetten voor het eigen netwerk.

Iconen - _Alert Online - Laptop.png

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar info@alertonline.nl.

Ook kan je ons volgen op X en LinkedIn.

Zo ben je Alert Online

Alert Online richt zich samen met haar partners op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid en op het stimuleren van cybersecure gedrag. Op deze pagina zijn handige tips te vinden om daadwerkelijk online veilig aan de slag te gaan.

Tips om alert online te zijn

Alert Online is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Alert Online is een partnernetwerk dat zich vooral tijdens de European Cyber Security Month, de maand oktober, richt op de cybersecurity en cyberweerbaarheid van bedrijven, overheden en burgers in Nederland.


Alert Online is een initiatief van:

Kennispartners: